Μενού
Your Cart

ΝΕΡΟ

ΝΕΡΟ

  1. ΝΕΡΟ
Brand: ΕΜΗΕLLAS
EM-X ® Ceramic-Pipes (κεραμικοί σωλήνες χρώματος γκρι)Βελτιώνουν την ποιότητα του νερού και φροντίζουν ώστε το νερό να αποκτά την ποιότητα του νερού της πηγής. Μειώνουν την επιφανειακή τάση του νερού (οξειδοαναγωγή, Redox)  Δοσολογία: 100g EM-X® Ceramic Pipes χρώματος γκρι ε..
10,88€ Χωρίς ΦΠΑ:8,77€
Brand: ΒOLID
Ενεργοποιητής νερού Activewater 1. Αυξάνει το PΗ2.Καθαρίζει πλήρως το νερό3.Αλλάζει την σχέση οξείδωσεις και αγωγιμότητας4.Μειώνει το μέγεθος των μοριακών δομών του νερού5.Εμπλουτίζει το νερό με πολύτιμα αλκαλικά μέταλλα..
39,55€ Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
ΝΕΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟΥΧΟ OXYGEN 330mlΦυσικό οξυγονούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, υψηλής καθαρότητας και πλούσιο σε οξυγόνο. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και ευχάριστη γεύση, το oxygen water συμβάλλει σε έναν υγιεινό και δυναμικό τρόπο ζωής.ΧώραΓΑΛΛΙΑΣυστατικάΝερό από τις Άλπεις, οξυγό..
1,42€ Χωρίς ΦΠΑ:1,26€
Συσκευή παραγωγής υδρογονοποιημένου νερούΤο ηλεκτρολυμένο νερό που έχει υποστεί αναγωγή (ERW – electrolyzed reduced water), γνωστό κατά κόσμον ως «υδρογονοποιημένο νερό», αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν τύπο νερού που έχει αποσπάσει ιδιαίτερη δημοφιλία και προβολή καθώς του αποδίδονται πολλά οφέλη γ..
86,80€ Χωρίς ΦΠΑ:70,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)