Μενού
Your Cart

BONVITA

  1. Κατασκευαστής
  2. BONVITA
Brand: BONVITA
Νόστιμο με ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι ή απλά σαν σνακ. Φρεσκοκομμένες φρέσκες βιολογικές γκοφρέτες ρυζιού που καλύπτονται με ένα παχύ στρώμα πλούσιας μαύρης σοκολάτας. Ένα καταπληκτικό vegan προϊόν.Προτάσεις σερβιρίσματος: Μεγάλο σνακ για το φαγητό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η συσκευασία περι..
2,52€ Χωρίς ΦΠΑ:2,23€
Brand: BONVITA
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 72% CRANBERRY BIO 100grΕξαιρετικής ποιότητας και γεύσης σοκολάτα μαύρη με γεύση κράνμπερι με τουλάχιστον 72% κακάο που βασίζεται σε δίκαιο εμπόριο αφού οι πολύτιμοι σπόροι του κακάο συλλέγονται από αγρότες που απολαμβάνουν τα προνόμια μίας δίκαιης τιμής (fair trade).Οι σοκολάτες Bonvi..
3,65€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Brand: BONVITA
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 72% ΒΙΟ 100grΕξαιρετικής ποιότητας και γεύσης σοκολάτα μαύρη με τουλάχιστον 71% κακάο που βασίζεται σε δίκαιο εμπόριο αφού οι πολύτιμοι σπόροι του κακάο συλλέγονται από αγρότες που απολαμβάνουν τα προνόμια μίας δίκαιης τιμής (fair trade)Οι σοκολάτες Bonvita είναι βιολογικές χωρίς λακτ..
3,65€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Brand: BONVITA
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 72% ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΙΟ 100grΕξαιρετικής ποιότητας και γεύσης σοκολάτα μαύρη με γεύση πορτοκάλι με τουλάχιστον 71% κακάο που βασίζεται σε δίκαιο εμπόριο αφού οι πολύτιμοι σπόροι του κακάο συλλέγονται από αγρότες που απολαμβάνουν τα προνόμια μίας δίκαιης τιμής (fair trade)Οι σοκολάτες Bonvit..
3,65€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)