Μενού
Your Cart

NATUR GREEN

  1. Κατασκευαστής
  2. NATUR GREEN
Brand: NATUR GREEN
 Βιο Γάλα Σόγιας ΝaturGreen  1lt Χωρίς Ζάχαρη  Αν και φυτικής προέλευσης, η σόγια μπορεί να συναγωνισθεί εφάμιλλα τις ζωικές τροφές, όσον αφορά την υψηλή βιολογικής αξίας πρωτεΐνη τους. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί γύρω από τη σόγια, μιας και φαίνεται πως η κατανάλωσή της σχε..
2,47€ Χωρίς ΦΠΑ:2,19€
Brand: NATUR GREEN
BIO Σιρόπι αγαύης 360mlΈνα απο τα καλύτερα φυσικά γλυκαντικά είναι το σιρόπι αγάβης, το οποίο μάλιστα αποτελεί πλέον μόδα για τους Έλληνες που δεν προτιμούν την ζάχαρη και τα κορεσμένα λιπαρά. Το σιρόπι αγάβης προέρχεται απο το γνωστό σε όλους μας φυτό απο το οποίο παίρνουμε την τεκίλα. Χάρη στον χα..
6,78€ Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Brand: NATUR GREEN
BIO Σιρόπι αγαύης 250mlΑποτελεί τη νέα μόδα στα φυσικά γλυκαντικά. Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης είναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δε..
4,53€ Χωρίς ΦΠΑ:4,01€
Brand: NATUR GREEN
BIO Χυμός Πράσινο Μήλο 250mlTο ισχυρό αντιοξειδωτικό! Καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του μήλου. Ο χυμός από πράσινα μήλα είναι ο πολυτιμότερος χυμός όχι μόνο για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του αλλάκαι για την συμβολή στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού ώστε..
1,33€ Χωρίς ΦΠΑ:1,18€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)