Μενού
Your Cart

ARRASATE

  1. Κατασκευαστής
  2. ARRASATE
Brand: ARRASATE
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΒΙΟ 270ΓΡΟι συγκεκριμένες φρυγανιές παράγονται από το σύστημα άλεσης αλεύρου που εκμεταλλεύεται την τριβή δημητριακών χωρίς συμπίεση. Με αυτόν τον τρόπο τα βασικά στοιχεία που περιέχονται στο σπόρο του σιταριού (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα), διατηρούνται αναλλοίωτα. Τα..
3,97€ Χωρίς ΦΠΑ:3,51€
Brand: ARRASATE
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΕΣ ΒΙΟ 270ΓΡΟι πολύσπορες φρυγανιές Arrasate προσφέρουν τα οφέλη από διάφορα δημητριακά και παράγονται με αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι συγκεκριμένες φρυγανιές παράγονται από το σύστημα άλεσης αλεύρου που εκμεταλλεύεται την τριβή δημητριακών, χωρίς συμπίεση. Με αυτόν τ..
4,28€ Χωρίς ΦΠΑ:3,79€
Brand: ARRASATE
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΛΑΤΙ) ΒΙΟ 270ΓΡΑυτή η ποικιλία που προσφέρουμε περιέχει τις ίδιες ενεργειακές και θρεπτικές τιμές με το άσπρο αλεύρι, εκτός από το ότι δεν έχει αλάτι και γλυκαντικά. Οι συγκεκριμένες φρυγανιές παράγονται από το σύστημα άλεσης αλεύρου που εκμεταλλεύεται την τριβή δημητ..
3,97€ Χωρίς ΦΠΑ:3,51€
Brand: ARRASATE
Το αλεύρι ντίνκελ έχει μια ωραία γλυκιά γεύση. Η εξαιρετική αυτή ποικιλία σταριού, έχει υψηλότερο επίπεδο πρωτεϊνών, ανόργανων συστατικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.Επιπλέον, περιέχει τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα. Η καλή συμβολή του μαγνησίου, του σιδήρου, του φωσφόρου, της βιταμίνης Ε, της βιταμίν..
5,88€ Χωρίς ΦΠΑ:5,20€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)