Μενού
Your Cart

NATUR COMPAGNE

  1. Κατασκευαστής
  2. NATUR COMPAGNE
ΚΥΒΟΙ ΒΟΔΙΝΟΥ (8 ΚΥΒΟΙ) ΒΙΟ 96grO ζωμός βοδινού, προσφέρει πλούσια γεύση στα φαγητά. Ταιριάζει τέλεια στις σάλτσες, τις σούπες, τον κιμά και όλα τα φαγητά με κρέας. Είναι ένας υψηλής ποιότητας ζωμός, εμπνευσμένος σε παραδοσιακό, τρόπο παρασκευής ζωμού. Συστατικό της επιτυχίας του είναι ο πλούσιος συ..
2,98€ Χωρίς ΦΠΑ:2,64€
ΚΥΒΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟOι κύβοι κοτόπουλου είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Οι συγκεκριμένοι  κύβοι περιέχουν κοτόπουλο λαχανικά και μπαχαρικά.Oι περισσότεροι από μας λόγω ευκολίας, αλλά και έλλειψης χρόνου, π..
2,98€ Χωρίς ΦΠΑ:2,64€
ΚΥΒΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΑΛΑΤΙ (8 ΚΥΒΟΙ) ΒΙΟ 84ΓΡOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών.Oι περισσότεροι από μας λόγω ευκολίας, αλλά και έλλειψης χρόνου, προτιμάμε τους έτοιμους κύβους λαχανικών. Οι συ..
2,53€ Χωρίς ΦΠΑ:2,24€
ΚΥΒΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΟ ΑΛΑΤΙ (8 ΚΥΒΟΙ) ΒΙΟ 68ΓΡOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι περισσότεροι από μας λόγω ευκολίας, αλλά και έλλειψης χρόνου, προτιμάμε τους έτοιμους κύβους λαχανικών. ..
2,69€ Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
ΚΥΒΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ ΒΙΟ 84grOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Οι συγκεκριμένοι δεν περιέχουν μαγιά.Oι περισσότεροι από μας λόγω ευκολίας, αλλά και έλλειψης χρόνου, προτιμάμε τους έ..
2,29€ Χωρίς ΦΠΑ:2,03€
ΣΟΥΠΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΙΟ 3Χ17grΗ τέλεια λύση στο πρόχειρο αλλά υγιεινό πλήρες γεύμα.Η μανιταρόσουπα στιγμής είναι ένα ιδανικό σνακ για το σπίτι, το γραφείο και γενικά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν και ζητούν μία γρήγορη, υγιεινή και απολαυστική λύση για την διατροφή τους.Απλά ..
3,65€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)