Μενού
Your Cart

ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  1. Κατασκευαστής
  2. ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Brand: Chrisomelo
Φουντουκόμελο 250grΗ εταιρεία Χρυσόμελο σε μία αναπτυξιακή πορεία της προϊοντικής της γκάμας, παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν σε διαλεχτή ποιότητα και μοντέρνα συσκευασία! Το Φουντουκόμελο Spread It by CHRISOMELO, είναι το άλειμμα από τραγανά Ελληνικά φουντούκια, αλεσμένα με 100% Ελληνικό μέλι σε α..
6,69€ Χωρίς ΦΠΑ:5,92€
Brand: Chrisomelo
Chrisomelo Μέλι Πορτοκαλιάς 750γρΟι μέλισσες συλλέγουν το νέκταρ από τα άνθη πορτοκαλιάς το οποίο είναι πάρα πολύ θρεπτικό και ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες.Η οσμή του είναι απαλή αρωματική, το χρώμα του ιριδίζον πορτοκαλί, με υφή βελούδινη, μαστιχωτή και η γεύση του ήπια ελαφρώς όξινη με νότες πορ..
9,88€ Χωρίς ΦΠΑ:7,97€
Brand: Chrisomelo
Μέλι Ερείκης 750γρΤο μέλι Ερείκης συγκαταλέγεται στην elite των Ελληνικών μελιών. Είναι προϊόν με υψηλή διατροφική αξία, γι’ αυτό διατίθεται στην Ευρώπη από καταστήματα Υγιεινής διατροφής. Εξαιρετικό μέλι για παιδιά με αναιμία αλλά και για ηλικιωμένους, λίγο από το μέλι αυτό είναι αρκετό για να ξανα..
11,96€ Χωρίς ΦΠΑ:10,58€
Brand: Chrisomelo
Chrisomelo Μέλι Βελανιδιάς 750 γρΤο μέλι Βελανιδιάς είναι από τα πιο πλούσια μέλια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χαρακτηρίζεται ως μέλι εξαιρετικής θρεπτικής αξίας. Έχει πικάντικη οσμή, δυνατή και γεμάτη γεύση, παχύρευστη υφή και το χρώμα του είναι ζεστό καστανό, σοκολατί!Το Αριστοτέλειο πανεπιστ..
10,35€ Χωρίς ΦΠΑ:8,35€
Brand: Chrisomelo
Chrisomelo Μέλι Ελάτης 750 γρΤο μέλι Ελάτης καλύπτει περίπου το 5% παραγωγής μελιού της χώρας μας. Παρουσιάσει χαμηλό ποσοστό υγρασίας και κρυσταλλώνει πολύ αργά ή και καθόλου πολλές φορές λόγω της χαμηλής περιέκτηκοτητας του σε φυσικά σάκχαρα.Η γεύση του είναι βαριά – μέτρια σε γλυκήτητα, το χρώμα ..
11,63€ Χωρίς ΦΠΑ:10,29€
Brand: Chrisomelo
Chrisomelo Μέλι Θυμαρίσιο 750 γρΤο μέλι Ελάτης καλύπτει περίπου το 5% παραγωγής μελιού της χώρας μας. Παρουσιάσει χαμηλό ποσοστό υγρασίας και κρυσταλλώνει πολύ αργά ή και καθόλου πολλές φορές λόγω της χαμηλής περιέκτηκοτητας του σε φυσικά σάκχαρα.Η γεύση του είναι βαριά – μέτρια σε γλυκήτητα, το χρώ..
11,63€ Χωρίς ΦΠΑ:10,29€
Brand: Chrisomelo
Chrisomelo Μέλι Ασφάκας 750 γρΤο μέλι Ασφάκας είναι μια πολύ σπάνια ποικιλία μελιού.Aυτό οφείλεται στην δυσκολία των μελισσών να εισχωρήσουν τον στενό & βαθύ κάλυκα του λουλουδιού της Ασφάκας και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όλη την νεκταροέκκριση.Έτσι, οι μέλισσες στην προσπάθεια τους να πάρο..
10,84€ Χωρίς ΦΠΑ:9,59€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)