Μενού
Your Cart

ΠΙΚΟΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

  1. Κατασκευαστής
  2. ΠΙΚΟΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΒΙΟ  Φυστικοβούτυρο με μελάσα emelia 200gr Φυστικοβούτυρο με μελάσα το οποίο αποτελεί έναν ιδιαίτερο γευστικό συνδυασμό.Οταν το ελληνικό φυστικοβούτυρο συνάντησε τη μελάσα Emelia δημιουργήθηκε μία νέα, υπέροχη γεύση, ένας απόλυτος γευστικός συνδυασμός.Είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά, πρωτεΐνες και..
4,35€ Χωρίς ΦΠΑ:3,85€
ΒΙΟ Μελάσα 350 gr Η EMELIA περιέχει τα εξής θρεπτικά στοιχεία:Σίδηρος: αποτρέπει αιματολογικά προβλήματα, αυξάνει τον αιματοκρίτη και την φεριτίνη, ενώ λόγω της φυτικής και όχι χημικής του προέλευσης του, δεν επιβαρύνει καθόλου το ήπαρ και τους νεφρούς.Χαλκός: βοηθά το σώμα ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,42€
ΒΙΟ Μελάσα κουτί 25 στικάκια 10γρΩς μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια υπερτροφή, που από μόνη της καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών του ανθρώπου, προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον..
3,76€ Χωρίς ΦΠΑ:3,33€
Η Emelia είναι μία μελάσα ανώτερης ποιότητας. Χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς σόγια.Δεν είναι προϊόν απόσταξης και δεν έχει καμία επεξεργασία.Παρασκευάζεται από τον συμπυκνωμένo χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου, με την παλιά παραδοσιακή συνταγή της φυγοκέντρησης και του βρασμού σε χαμηλ..
18,00€ Χωρίς ΦΠΑ:15,93€
Ταχίνι 350γρ. Ωμό Ανεπεξέργαστο100% αλεσμένοι σπόροι σουσαμιού..
5,58€ Χωρίς ΦΠΑ:4,94€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)