Μενού
Your Cart

ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

  1. ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Brand: ΕΜΗΕLLAS
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ καθαριστικό ΕΜΙΚΟ ΕΧΤΡΑ δυνατόΕΜΙΚΟ ΕΧΤRΑ δυνατό καθαριστικό με την φρεσκάδα του λεμονιού για όλο το νοικοκυριό, περιέχει και μεγάλη ποσότητα εκχυλισμάτων καρυδιού που λειτουργούν σαν σαπούνι.Ο συνδυασμός ΕΜ® μικροοργανισμοί και εκχυλίσματα καρυδιού είναι μοναδικός για δύσκο..
17,00€ Χωρίς ΦΠΑ:15,04€
Brand: FTHIA
ΣΑΠΟΥΝΙ  ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ FTHIA ΜΑΣ ΕΝΕΜΠΝΕΥΣΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΙΟΚΑΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ..
6,36€ Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Brand: Sonett
ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΥΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 100gΣαπούνι από αγνά φυτικά συστατικά με βιολογική ποιότητα. Ένα οικονομικό σαπούνι χάρη στο φοινικέλαιο και το λάδι καρύδας. Παρουσιάζει εξαιρετική καθαριστική δύναμη σε κρύο και σκληρό νερό. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πετροχημικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα για την κατασκευή του..
2,25€ Χωρίς ΦΠΑ:1,99€
Brand: GRAZIE
ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2ΦΥΛΛΟ MAXI (2 ρολά)Αυτό είναι ένα χαρτί πολύ υψηλής ποιότητας, απίστευτα απαλό, ανθεκτικό και απορροφητικό, αλλά αυτό που εκπλήσσει είναι το χρώμα του. Η πρώτη ύλη από την οποία λαμβάνεται το κοινό χαρτί πρέπει να υποστεί χημική επεξεργασία για να πάρει το κλασικό λευκό χρώμα. Τ..
2,83€ Χωρίς ΦΠΑ:2,50€
Brand: GRAZIE
ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ 2ΦΥΛΛΟ MAXI (8 ρολά-400 φύλλα)GRAZIE οικολογικά χαρτικά υψηλής ποιότηταςΑυτό είναι ένα χαρτί πολύ υψηλής ποιότητας, απίστευτα απαλό, ανθεκτικό και απορροφητικό, αλλά αυτό που εκπλήσσει είναι το χρώμα του. Η πρώτη ύλη από την οποία λαμβάνεται το κοινό χαρτί πρέπει να υποστεί χημική επ..
6,18€ Χωρίς ΦΠΑ:5,47€
Brand: GRAZIE
ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ 3ΦΥΛΛΟ MAXI (4 ρολά-270 φύλλα)GRAZIE οικολογικά χαρτικά υψηλής ποιότηταςΑυτό είναι ένα χαρτί πολύ υψηλής ποιότητας, απίστευτα απαλό, ανθεκτικό και απορροφητικό, αλλά αυτό που εκπλήσσει είναι το χρώμα του. Η πρώτη ύλη από την οποία λαμβάνεται το κοινό χαρτί πρέπει να υποστεί χημική επ..
3,31€ Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
Brand: GRAZIE
ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ 40 φύλλαGRAZIE οικολογικά χαρτικά υψηλής ποιότηταςΑυτό είναι ένα χαρτί πολύ υψηλής ποιότητας, απίστευτα απαλό, ανθεκτικό και απορροφητικό. Το δικό μας, διατηρεί το φυσικό του χρώμα, επειδή αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε κανένα χρωματισμό ή χλωρίνη. Πιστεύουμε ακράδαντα στην επιλογ..
1,28€ Χωρίς ΦΠΑ:1,13€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)